[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1663053563334{background-color: #c6c6c6 !important;}”]
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید محصولات به فروشگاه مراجعه کنید و یا با شماره ۶۶۷۶۹۵۰۶ و یا ۶۶۷۶۹۵۰۴ تماس حاصل فرمایید.
ارسال به سراسر کشور
[/vc_column_text][product_category per_page=”1000″ columns=”4″ orderby=”menu_order title” order=”ASC” category=”%da%a9%d9%81-%da%86%db%8c%d9%86″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]در حرفه الکترونیک گاهی پیش می آید که نیاز است سیمی از پایین ترین قسمت ممکن چیده شود، انجام این کار به وسیله سیم چین بسیار سخت می باشد به همین دلیل بسیاری از افراد از ناخن گیر برای چیدن پایه ترین قسمت سیم استفاده می کنند.البته این کار باعث می شود که پایه های اضافی در فضا پرت شوند.
کف چین چیست؟
کف چین یا Diagonal Cutter یک ابزار صنعتی است که کاربرد آن چیدن سیم ها می باشد،این ابزار جزو صنعت الکترونیک بوده و در شکل ها و انواع مختلف در بازار موجود هست.در واقع می توان گفت که کف چین نوعی سیم چین با کارایی منحصر به فرد است.از کف چین برای بریدن میخ، گره های سیمی، فنس های سیمی جوش خورده و سیم های برق ضخیم و سخت استفاده می شود.
تفاوت سیم چین با کف چین
شاید این سوال در ذهن شما پیش بیاید که سیم چین برای چیدن سیم ها می باشد پس فرق کف چین با سیم چین در چیست؟
تیغه کف چین ها دارای یک سمت تقریبا تخت می باشند.این قسمت تخت به شما کمک می کند تا بتوانید پایه های اضافی قطعات مونتاژ شده روی بردهای الکترونیکی را از پایین ترین قسمت ممکن جدا کنید.
تیغه سیم چین ها دارای دو سمت شیار دار می باشند که کار قطع کردن سیم به وسیله آن راحت است ولی وقتی بخواهید سیم را از پایین ترین قسمت آن بچینید، با سختی زیادی روبرو می شوید و حتی در بعضی از بردها این کار با سیم چین غیر ممکن است.
در اصل برشی که کف چین ایجاد می کند بسیار نرم تر و دقیق تر از سیم چین می باشد.یعنی برای کارهای ضعیف تر باید از کف چین استفاده کنید.
تفاوت دیگر سیم چین با کف چین در دسته کف چین می باشد، طراحان و تولیدکنندگان کف چین دسته ای برای آن تعبیه کرده اند که دسته فاصله قابل توجهی با برد دارد تا دست اپراتور به برد الکترونیکی کشیده نشود. این دسته باعث می شود که کار چیدن پایین ترین قسمت از سیم بسیار راحت تر شود.با کمک کف چین می توانید سریع تر و با خستگی کمتر کار خود را انجام دهید.
کاربرد کف چین
- جواهرسازی
- بدلیجات
- وسایل تزئینی
- فعالیت های هنری
- چیدن پایه ترین قسمت سیم
- بریدن میخ
- گره های سیمی
- فنس های سیمی جوش خورده
- سیم های برق ضخیم و سخت
راهنمای خرید کف چین
کف چین هایی زیادی در بازار موجود است و شما می توانید با سرچ در گوگل یا مراجعه به مغازه های فروش ابزارآلات، لیست قیمت انواع کف چین را به دست آورید.در این قسمت سعی داریم ویژگی های کف چین مناسب را برای شما شرح دهیم.
بهتر است که در خرید این ابزار به دنیال خرید کف چین ارزان قیمت نباشید.البته این توصیه برای کلیه ابزارآلات می باشد و بهتر است که مناسب ترین وسیله برای کار خود را خریداری کنید.
هنگام خرید کف چین به محل اتصال دو بازوی انبر دقت کنید.باید محل اتصال بسیار نرم و مستحکم باشد در غیر این صورت بعد از مدتی ای قسمت سفت شده و کف چین غیرقابل استفاده می شود.
تیغه ها اصلی ترین قسمت کف چین هستند.در صورت مشاهده هرگونه ترک، زدگی یا خوردگی روی سطح تیغه، از خرید آن صرف نظر کنید و به مغازه دیگری مراجعه کنید.
همان طور که اشاره شد دسته کف چین از دسته سیم چین راحت تر است ولی هر ابزار دستی لازم استکه دسته ای ارگونومیک داشته باشد، ارگونومیک بودن وسیله یعنی وسیله طوری طراحی شده باشد که مناسب با سیستم بدنی و تحرکی انسان باشد و کمترین فشار را به بدن انسان وارد می کند.
کف چینی که تهیه می کنید باید دارای عایق روی دسته باشد.عایق باعث می شود که فشار کمتری به دستان شما وارد شود و از زخم شدن دستان شما جلوگیری می کند.علاوه براین اگر با سیم برق دار کار می کنید، حتما از کف چین عایق دار استفاده کنید تا دچار برق گرفتگی نشوید.
نکاتی برای نگهداری درست از کف چین
کف چین ها در انواع مختلفی در بازار موجود می باشد و هر کدام متناسب با کاری طراحی و ساخته شده اند.
سیم های سخت را فقط با کف چین هایی قطع کنید که مناسب برای چیدن سیم های سخت است.در غیر این صورت ممکن است به ابزار شما آسیب برسد.حتی مشاهده شده که بعضی برای بریدن سیم های سخت از روش کوبیدن چکش روی کف چین استفاده می کنند.این کار اگر باعث ناقص شدن کف چین نشود، قطعا طول عمر آن را کوتاه تر می کند.
گرما دشمن کف چین و سیم چین هاست، تیغه آن را کند می کند و بعد از مدتی غیر قابل استفاده می شود.کف چین را از محیط گرم دور نگه دارید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]